22 May 2012

Happy Birthday Amelia (aku lah)


Hello guys, i'm turning 26 this year! Tua sudah bah. Actually, my birthday is on 16th May. For my FB's Friends, my Twitter's friends Thanks for the wishes! Thank You so much sayang-sayang. Hadiah? Takde hadiah lorh! Tapi aku dapat banyak kek. My boyfriend yang giler, thanks sayang for the cake! (1 day before dah dapat uols!). Kak Maz yang bagi Kek Coklat Kukus and Moist lagik! My Family for the lovely family dinner! Thanks mamat yang sanggup fly from Terengganu!

Alhamdulillah sebab aku dapat bernafas for another 1 year. Hopefully, bila dah umur macam neh, aku dapat tingkatkan hidup aku ke peringkat yang lebih baik, lebih diredhai gitu. Nak teruskan niat yang asyik tergendala. InsyaAllah! Doakan kesihatan, kebahagiaan aku yer kawan-kawan. Budi and jasa korang tak terbalas by me. Just Allah swt dapat membalasnya.

Sayang Korang!

With Love,

05 May 2012

Demotivated and Frustrated

Hai sayang-sayang semua!

Rindu betul dengan blog aku neh since si RHB Bank tuh kedekut internet line. habis semua benda dea blocked! Now, kita dah tak boleh bukak blogspot dekat office dah sebab RHB dah blocked! Sure MD aku yang suruh lah neh! Hey, kedekut betul orang tua tuh. Ingat pangkat boleh bawak masuk kubur ke? takde tulis dekat batu nisan lah wey pangkat SVP ke MD. <------ marah betul kakak neh.



Sorry guys, a lots of things happen lately. Stress gile dengan office. Rasa tak happy! Demotivated. Sekarang neh, datang kerja just untuk dapat gaji je. Takde benda lain! Environment yang ntah apa-apa. Memang tak boleh positif dah, hari-hari kalau tak mencarut tak sah! Giler. Tapi takpe, maybe ada hikmah semua neh! Maybe nanti jadi bini no 4 untuk Datuk or Tan Sri mane-mane ke? Then bulan-bulan dapat 30k duit poket (natang hare berange sokmo!) Then duit tuh boleh buat duit kenduri kahwin dengan si KA. Kira aku kahwin 2 lah dalam cerita neh. kahkahkah. Setang mung!

And KA pulak, nak dekat 1 bulan lebih jugak aku tak jumpa dengan KA. Tak dating , tak tengok Battleship *tapi KA dah download so we are gonna have a movie marathon together. Ngeh*, tak tengok The Avengers, lagik ape lagik? - Oh KA, aku merinduimu! Kembalilah kasih. eceh!

But, after all these happen, there's must be a reason behind it. Just remain calm and chill. Life must go on no matter what. And im gonna play these games until the end.


Games of Life.


With Love,