04 April 2012

Happy Birthday Uzayr!

Hello Korang!


Tak nak cakap banyak, just nak wish Happy Birthday Uzayr yang ke 1 tahun! Comel sangat! semoga jadi anak yang baik, soleh, berbakti kepada ibu bapa, negara, dan dunia, tak lupa juga jadi anak yang bijaksana, bijaksini, bijaksitu, bijakthere. Meh layan pictures Gagak Hitam bergabung, meletup TETTTTT.


cute kan?


maskot A&W ajar ajaran sesat. Kidding


Kanak-kanak riang yang ntah apa-apa


Red Velvet Cake FTW!


Buzday boy nangis. sangat tak macho lah ujay



Geng Gagak Hitam


Best gila tapi rugi kak Sazarai takde, sebab boss dea panggil kerja. And ain pun takde jugak. Tak cukup kroni gitu. Tapi takpe, me as Ms Sexytary akan buat new reunion untuk geng gagak hitam. Selamat Datang to Sasidot sebab secara tak langsung masuk geng kami. Mak aku pulak as Puan Penasihat or observer harus ade. *Tetiba lantik mak sendiri. hahaha*

oh, tak lupa jugak nak wish Sasitah, Happy Anniversary yang pertama! Kesian dea yer, husband tiada disisi. Tapi takpe, yang penting kau naik BMW 5series laki ko yer nok! hahaha. :)


With Love,

No comments: