05 April 2012

Happy anniversary

Hai KA/Sayang/Gedik/Poyo/Kerol,



This entry actually untuk awak seorang je. Tapi tak kisah lah kalau orang lain nak baca. OK Saje!

Happy Anniversary yang ke 3 tahun! Both of us tak pernah couple sampai tahun ke 3 before this. Gila kita neh, kadang-kadang baik, kadang-kadang gaduh, pastue nangis, sedih, tiba baik boleh pulak sakat-sakat, gelak tak cover, cakap main lepas tapi still tak kisah sebab kita dua dah faham and kenal hati, perangai, perasaan masing-masing kan?

Thanks terima saya seadanya dalam masa 3 tahun neh even though kadang-kadang bila gaduh, kita boleh pulak tak faham perangai masing-masing. Tapi its ok, kita boleh je handle masalah kita berdua. Bila fikir-fikir balik, tergelak pulak. Yang selalu kutuk kita ibu and izz lah sebab dorang baca conversation kita in FB kat Ipad. DAMN! pastu kita gelak je dorang bahan kita.

Kita pernah janji kalau boleh hubungan neh sampai ke akhirnya. Hopefully jadi lah ye dok? Tapi tuh lah, 'Nafsu Kahwin dah ada, Duit nak kahwin je takde' hahaha. So sesama lah kita kumpul duit yer. BTW, thanks for the ring. I means the couple rings.

Love you sayang,

p/s: Jangan degil2 ye En KA sebab lutut awak tuh ada 4 injuries, dok main hoki je, apa kata lengkapkan sampai 10injuries lutut tuh. kahkahkah

With Love,

No comments: