04 March 2012

Naikkan Helikopter? Takde hal lah!

Hai semua orang yang cerdik lagi pintar,


Sorry kengkawan, time neh helikopter neh tengah rehat isi minyak sebab baru je berlepas. Sebenarnya, helikopter neh adik aku yang izzudin tuh beli. *Cita-cita nak jadi pilot, tapi belajar tuh bengap sangat, terus jadi pemain bola sepak <---- aku="" cerita="" i="" je="" kan="" lain="">. Aku rasa dea neh kekurangan barang permainan bebudak masa kecik pun ada.



ok, dah siap isi minyak dekat shell, almost RM60 okay nak bagi full tank. Then aku and adik aku pun pergi dekat padang bola depan rumah tuh, nak tengok helikopter tuh terbang tinggi lah katakan. Sebab kalau kat dalam rumah, helikopter tuh terbang paras-paras bapak aku je *sekali abah tepis helikopter tuh, terus jatuh tersungkur bawah meja makan. hahaha*.

Meh layan helikopter naik tinggi dan tinggi lagik;

Helikopter neh kejar aku, baru nak pukul guna kayu...adik aku yang izz tuh terus tukar laluan helikopter tuh. ini sangat DAMN! *kahkahkah evil laugh masa nak pukul tadi*

Oh lari yer! Mari kejar!


amboi tinggi nya? *Baling batu!!*. but helikopter tuh terbang tinggi lah pulak. Hanya mampu melihat je.

Landing time. salah landing masuk lecak. euuuwwwwww!

Memang best sebab boleh lepak and main helikopter tengah-tengah padang bola tuh. Best! U guys should try tho. Korang boleh beli helikopter tuh dekat The Mines dengan harga RM150++. Sorry korang, adik aku si pemain bola tuh memang suka beli benda bukan-bukan tapi tuh duit dea kan. not mine, not yours so please shut up. hahahaha

p/s : Helikopter tuh pakai bateri je, tak pakai minyak. Kenapa percaya? LOL.

With Love,

1 comment:

Yana Libra said...

ada satu helikopter tu ada camera, macam menarik je tgk..rm200++..huhu~~

ada rezeki lebih leh la nak beli :)