17 March 2012

Mapley Tepi Pool

hello you alls,

Korang pernah tak lepak mapley tapi mapley tuh canggih sangat sebab tepi pool je. Konon-konon feeling retis lah, lepak tepi pool kan?

kalau korang nak tahu, dekat office aku neh ada 1 mapley yang betul-betul depan pool. Nama pool tuh The Forum kot? Aku main lepak je sambil makan Maggi Goreng letak telur mata. Ohsem!

Tapi yang tak best nya nak kena menapak from RHB Bank building ke kondo mewah betul-betul depan RHB Bank Jalan Tun Razak tuh.

with Kak Zai. *ashtray tuh bukan weols punya, and nampak tak dugong eh pak arab dalam pool tuh? tengah panas pun boleh berendam lagik.*


*sorry sebab dah licin pinggan baru nak snap.* Lapar kot wey, naik jejantas RHB tuh?

murah kan?



Can u see that jejantas? Jejantas tuh lah yang weols menapak. Sampai RHB, terus rasa lapar balik! *nafsu syaitonis lettew*

Enough with the foods, lets start with the gym! *erk....*


With Love,

No comments: