06 March 2012

A Busy Month

Hello kawan-kawan yang handsome dan cantik,


Maybe this month aku kurang update sikit since this whole month aku banyak benda nak kena buat. Schedule pun full gila! *budget retis aku neh*. Jom tengok date yang dah fully booked.

09/03/2012 - Townhall at Bangi (Group Human Resource Only)

10/03/2012 - Teman KA pergi buat MRI at PPUM untuk kes ACL dea (pagi)
- Hang out with my besties Mell, Kak Hazel and Chacha *never seen her before since she was born* at The Curve (petang round 2)
- Rushing back home, fetch my mom and terus pecut ke Klang, Selangor (malam)

11/03/2012 - Dating with KA for the whole day *dengar cerita merepek dea tuh*
12/03/2012 - Course at Bangi (whole day)
13/03/2012 - Course at Bangi (another 1 day)

14-23/03/2012 - Kerja macam orang gila sebab lepas date tuh lagi parah nak siapkan semua kerja.

24/03/2012 - Walk in Interview (for Team 2) for the whole day
26/03/2012 - Course at Bangi (whole day)
27/03/2012 - Course lagik at Bangi. Sedih! KA datang sebab nak tahu result MRI dia.

28-3/4/2012 - Kerja macam orang gila sebab Johana cuti for 3days pergi Bali katanya so aku kena back up kerja dea.

4-9/4/2012 - Aku pulak cuti!!! Yeay! Holiday ke East Coast! Muahahaha.



So korang jangan lupakan kita tau! kita busy sikit saje. Tak pergi lama-lama pun!! will miss uolss.


With Love,

No comments: