27 February 2012

Rambut Baru, Wallah!!

Hello boys handsome sekalian alam, *girls takyah ler*

Takyah cerita banyak larh yeh? Kita tengok perbezaan gambar today.


as you guys can see, rambut aku macam ada 2 ton color disitu macam bendera lanun pun ade kan? Aku lah duta lanun tuh. hahahaha. *tak pun macam Hantu Kak Limah nak datang KL, rambut nak bagi moden gitu*

So aku decided nak buat rambut once dapat gaji this month, so aku dah buat dah dekat salun Hair Team, Galaxy Ampang. Harga semua RM180 ko!! bangang punya kedai, menipu je. Tapi nasib baik aku rasa color dea cantek, kalau tak! dah lama aku botakkan then pakai tudung ler kita. hehehee.

Meh tengok picture lepas rambut dah buat;

oh neh dah dekat rumah, lepas muka penyesalan buat dekat kedai tuh. Tipah tertipu Tipah tertipu.


Neh muka mintak penampar or mintak cukur rambut, BUT WAIT!!! eh, nampak cantek larh rambut? *masa neh tengah berWEBCAM with en KA untuk dapatkan puji-pujian from him. last sekali dea tak nak cakap dengan aku because of rambut aku makin terang color nye. ini sangat DAMN!*

Akhir kata, cantik kan lah diri anda selagi anda rasa boleh cantik, kang dah kedut orang cakap buang tebiat nak cantik-cantik macam orang muda. kahkahkah.


With Love,

2 comments:

Yana Libra said...

Darker hair lagi lawa kot~~ :)

P/s:kalau pakai tudung pun apa salahnye..hehe :)

Amelia Zainudin said...

bukan tak nak pakai tudung..niat tuh x betul lagik...niat kan kena ikhlas...buat ape pakai tudung tp dsbbkan orang lain..so better betulkan niat dulu. :)