17 February 2012

Perfect Friday

Hello uols,


Sempena dengan bonus yang orang-orang RHB dapat semalam, so aku and the rest yang tak dapat bonus this month but dah dapat bonus last December *dapat gak kan ceritanyer?* neh pun menikmati ape je orang-orang dapat bonus belanja. Kahkahkahkah *gelak kenyang and tak malu*.

So, neh first habuan yang weols dapat from my TeamLeader Liyana. Eventhough dea tak dapat penuh because of that fucking tragedy but insyaallah maybe later on she will get the full bonus which is she deserved it tho. *hey backstabber young lady, don't be so happy! FU!*.

So Liyana, thanks for these lovely cupcakes! Bau sedap weyyyy..... Sila jelly!


ada bentuk burung *lelaki sinonim dengan burung kan?*, bentuk love kecil *kecil sudah, belum kahwin kena kecil-kecil je.*, bentuk bunga *perempuan sinonim dengan bunga. Sesuai dengan pepatah, bunga bukan sekuntum bro..*. So, kalau digabungkan dimeletupkan, jadi lah Burung Love Bunga or nak bagi cantik lagik, I Love You *Gila kreatif and kritis aku neh, korang hado?*


To be continued.....

2 comments:

Yana Libra said...

Wah..comelnye...mesti mahal ni..hehe~~

Amelia Zainudin said...

Yana : org yang belanja tuh cakap RM70 1 kotak. tapi memang sedap!