17 February 2012

Perfect Friday Part II


Hai semua orang, *wave kekenyangan*



Macam entry aku before this, yang dok cakap 'to be continued' tuh? So neh aku nak tunjuk orang bonus belanja lunch pulak.

So me, Asrul, Johana, and Kak Maisarah pun gerak pergi ke Nasi Ayam Hainan Chee Meng area Bukit Bintang. Memang sedap sangat especially Kerabu Mangga and Sotong Sambal/ Sambal Sotong *but sorry guys sebab aku tak sempat snap picture Sambal Sotong*. Tuh namanya lapar tahap Dewa, tak perasan mak mertua si tauke kedai neh lalu.

Jom tengok gambar Kerabu Mangga,


Tuh kerabu mangga, sedap! Tak banyak cuka sangat, more to rasa masam-masam mangga tuh. Ada kacang, ada cili api, ada mangga *haruslah ade mimi, ape kejadah kau neh!*.


Yang freehair lagi single tuh nama dea Johana Chen. Sape nak kenal sila tinggalkan BBpin. *Tapi bukan dea tukang belanja, dea macam aku gak. Tadah perut, bukak mulut. Errkkkkkkk..Alhamdulillah*. And yang sebelah tuh yang putih manis tuh haruslah si masyuk, Kak Maisarah! Lagik seorang yang tukang belanja tuh tak masyuk dah sebab dah melabur beli si Siri (iPhone 4s) kata ko! *So tak payah letak gambar dea, kahkahkah. Jahat aku neh*. Actually tak sempat, sorry Asrul.

Tapi balik-balik kan, Asrul belanja lagik!! Tapi kali neh dessert pulak! Wallahhh, what a great Friday?! Alhamdulillah. Asrul belikan Cornetto! Jyeahhh..


Strawberry ice cream! *effect tuh semua aku yang buat ok, saja nak bagi effect konon-konon bunyik wallahh! Tapi korang perasan tak bahasa siam kat bahagian atas tuh? kahkahkahkah*

Just want to say Thanks a zillion to Liyana, Kak Maisarah, and Asrul for the lunch treat, for the cute cupcakes and not to forget for the yummehh Cornetto! Terbaik wok! Love u guys a lots!

Till then,

Have a nice weekend!

2 comments:

Yana Libra said...

Orang belanja memang sedap sangat~~~ :P

Amelia Zainudin said...

Klu pakai duit sendiri sure tak sed :D