15 February 2012

Ole-Ole from sahabat

Hai korang!

Saje je nak bagi jealous kat korang neh. Dapat souvenirs from my friends yang pergi vacation harituh. Thanks Asrul, Kak Mazaitul Balkiah aka watak penting Geng Gagak Hitam. Kahkahkah.

Asrul pergi Bangkok, Thailand which is 1hour after dea on the way back balik Malaysia tuh, Bangkok pun dibom. Giler siam neh! Bahaya weh nak-nak macam aku yg tak kahwin neh kan? Auuwww..bil nak kahwin neh? Ok, aku gatal so? *kalau tak sure jenuh weols kat HR kena buat pengecaman paper yg berlonggok atas meja dea tuh.* And aku dapat fridge magnet bentuk tut tut warna merah.

Kak Mazaitul pulak arituh pergi Sabah. Wah, bukan main lagik dok makan seafood kat sana. Tapi sabah memang best! Tak dapat tanya details sangat sebab tak jumpa eventhough office weols sebelah-sebelah je. But well, aku kan pekerja RHB yang berdedikasi, cemerlang, terbilang, terpuaka, ter emo bagai? *nak marah? Ade aku kisah?*.

So nak cakap Thank you to both of them for the super cute, super cantik, super junior. Eh jangan nak sorry sorry sangat lah! Ape ke jadah ramai-ramai 1 kumpulan? Kalau AJL tuh RM35,000.00 bagi 15 orang tinggal berape je? Beli Super Ring pun tak lepas tau! *korang budak-budak peminat kpop jangan nak hentam aku ok! Report polis kang!*

Till then,

Have a nice Wordly Wednesday guys!

1 comment:

Yana Libra said...

wah..seronoknya die ye~~ :p