23 February 2012

Minah Arab wannabe.

Hai si lapar sekalian,


Title tuh propa je, aku bukan minah arab hokay! minah melayu kacuk russia makan sambal belacan siam lebih. *Russia tuh tipu!*

Korang pernah tak rasa shawarma kebab neh? Aku makan kebab neh kat foodcourt ala-ala foodcourt KLCC kat office aku neh. *aku panggil foodcourt aku as Foodcourt KLCC wannabe. Eh?*. Macam kebab pasar malam? Hey, tolong sikit yer, neh kebab corporate hokay! *budget hebat*

Harga untuk 1 set neh lebih kurang RM8.90 termasuk soft drink. Macam yang korang nampak, Ada roti pita dipotong bentuk kon *taknak cakap bentuk segitiga cause tak nampak glam*. Ada fries with chili sauce on top of it. Ada chicken kebab yang di masak with cabbage yang dipotong halus and white sauce *tak tau what the hell I should called that white sauce. Bukan mayonise!* and the last one is salad with gravy yang sedap giler!

Nak rasa? Korang boleh lah datang ke foodcourt KLCC wannabe at RHB centre jalan tun razak. Tapi aku rasa better korang pergi rasa dekat restoran Arab yang lain cause aku rasa lagi sedap kot? Contoh macam dekat Al-Andalus depan RHB ke? *most recommended by me and Khairul - shisha pun best kata khairul and tak crowded sangat kalau nak compare dengan Castle, Kg Baru*. Marakesh pun best jugak!

So kalau korang nak lepak, ajak je weols! Weols boleh saje lepak tapi Mata aku limit sampai pukul 2pagi je lah! Pukul 2:05pagi terus mata aku terkatup rapat. Ok tipu.

So korang, ape lagik! Try makan ler.

With Love,

No comments: