06 January 2012

Welcome home Dzaiddin Zainudin


neh adik aku Dzaiddin Zainudin (orang panggil mamat je). And yes, memang dia nampak lain dah sekarang since rambut dia dah panjang and nasib baik rambut dia jenis lurus and boleh jatuh ke bawah ala-ala Noh Hujan gitu.

oh untuk pengetahuan korang semua, dia sekarang no longer main for team Kuala Lumpur FA. But now, dia main for pasukan T-Team FC (1 of the club from Terengganu). Pasal gaji rasanya takyah lah cerita kott sebab memang terlampau mendadak salary increment dia. and alhamdulillah, dia bagi parent aku pun banyak. rezeki dia kan?

akak doakan kau sukses selalu and boleh pergi jauh lagi (main untuk Malaysia perhaps?) and buat untuk diri sendiri. We so proud of you! (castle sekali mat)

No comments: