26 January 2012

saya MALAS tapi saya HAPPY!

Hai semua orang!! *flipshair*

korang pernah tak, pergi kerja pastu tak tau nak buat apa and terasa malas sesangat? korang pulak jenis yang rajin, cepat, tangkas, mesra dan betul macam aku neh ha and semua benda dah diSETTLEkan semalam! repeat once again SEMALAM! *tepuk bahu sendiri sambil cakap SYABAS AMELIA!*

pastu dah bosan and malas korang pun start mengGOOGLE macam-macam benda, cara nak hack orang lah (oh, tak payah nak tuduh aku..aku tak reti nak membuat..dosa tahu!), cara nak masak Pavlova lah (terutama Mak Hanis Zalikha buat. Tengok pon boleh meleleh air liur) <----- eeeuuuwwwww..

so, dengan berbekalkan beberapa ringgit, terus pergi beli air and coklat (hello, coklat bukan untuk gemok ok, untuk pandaikan otak korang yer!!)

so, neh lah aktiviti aku dikala malam bulan mengambang; nguehnguehngueh..

Neh bekalan disaat kita nak start melayari bahtera merdeka, hahaha..bukan lah!! nak start surfing internet.




taip 1 ayat 'PEMBAZIRAN AMALAN SYAITON' and then klik SEARCH. terus terkeluar 1 website THEPOPLOOK, tengok baju dulu konon-konon nak beli lah kan then tengok calendar this month, gaji dah dapat 18hb arituh and next month pulak gaji on 23hb Februari. HOMAK AII!! ok, tutup terus tengok benda lain pulak. Nak nangis, malu pun ada, tabah lah wahai hati.... *tutup mata dengan rambut*

tak puas hati, search lagi 'PEMBAZIRAN DENGAN BERHEMAH' click on SEARCH

CLICK AND CLICK AND CLICK


eh neh website ape? (kenapa view kecik? tuh cover keras je sebab nanti kantoi lar kalau orang tengok aku dok bukak benda lain and tak buat keja..). Ape website neh? shopping online lagik?! ok tutup terus! Klik [X] and hati meronta tengok benda-benda macam tuh! SENTAP!! *BBM Kerol, mengadu pasal tekanan perasaan kat website-website tuh!*

Happy gapo? Nan Haddoooo :P

No comments: