05 January 2012

Present for him


(masa neh pergi tengok wayang cerita 'Bila Malam Kubur Berasap'. KA punya jerit memang tak hingat!)


Now dah bulan Januari which means birthday Khairul Akmal just around the corner. Ape aku nak bagi neh? Dengan kondisi kewangan yang tak berapa stabil umpama 'diluah mati mak, ditelan mati bapak, disedut terasa mual'. Harapan untuk beli present berupa hadiah percutian ke Melbourne, Australia adalah amat jarang berlaku.

Last year aku hadiahkan Blackberry for him. Tuh pon takde lah gah sangat. Tapi kira boleh dibanggakan as girlfriend yang memahami kehendak hati sang boyfriend. (euuwwwww..)

But then, tahun neh aku memang tak tahu nak bagi ape? Ade cadangan tak korang?

Ape kata aku buat perangai keji sikit? Mintak break 1 week before then buat pura-pura tak ingat his birthday. Pastu 1 week later kita mintak maaf balik. Ratu Telenovela sangat. *keji bangang perangai kau neh*.

takpe lah, akan difikirkan dalam tidur jap lagi. Mane tahu tengah-tengah tidur dapat alamat masa depan ape yang aku bagi on his birthday kan? *tapi so far aku tidur mati je* :D.

Ok lah nak tidur dah sambil bawa purse letak sebelah bantal, jap lagi nak shopping hadiah for KA (Khairul Akmal) dalam mimpi? Hahaha. *bengong*


Toodloooss *XOXO*

No comments: