08 January 2012

Lazy Sunday

Hai uollss!

Bosan kan duduk rumah without doing anything fun? Nak keluar pun kekasih hati takde disisi *cewah*. And kerja office pun tak siap-siap lagik. Nak buat, envelope tak ambil kat office. So kejap lagi my mom minta tolong inaikan her hair. But then, I was thinking to inai my nails too or else aku pakai cutex je but tetiba terfikir what if tetiba aku accident and meninggal dalam keadaan aku pakai cutex, tak ke azab aku nak kena cabut kuku.*aku memang jenis yang fikir teruk je* so punah and pendam je perasaan neh kan?

Baik tengok Melodi untuk menambah ilmu pengetahuan tentang dunia artis. *fizo omar larhhh..waahhhh o.O*

Pastu baik main game dekat iPad. Semua business dekat iPad maju dah. Alhamdulillah, dah jadi jutawan Internet dah aku. Hahaha. Jangan jelly *jealous*.





semua neh hasil air tangan my mom, izz and me. semua menggilo main game rupenya. so, i will update you guys the progress ok. till then, enjoy your weekend!

No comments: