26 January 2012

Duit ke Token Funfair?




Nak tengok tak duit syilling 20sen and 10sen baru? *Sila angguk-angguk banyak kali, kalau tak nahas! hahaha*

meh lah kasi tengok, kang menangis pulak :P


cantik and comel kan? at first ingatkan salah duit. Konon-konon nak marah orang tuh sebab memperkotak-katikkan duit hasil penat lelah aku. Sekali tengok, nahhhhh!! duit baru lar weyyyy..


Ingatkan token funfair pon ade! ala yang sekarang neh nak main game kat funfair kena bayar RM2.00 then dapat 4 token. bapak mahal! kalau dulu, RM1.00 dapat sampai 10token siap dapat tengok Feminin buat mini show lagik and my mom siap bawak pergi backstage and salam kakak-kakak Feminin bagai. *kakak feminin sekarang macam belon udara panas dah kan?*. Tuh lah token funfair.

Eh lantak lah, so nantikan duit kertas terbaru pulak, especially yang RM20.00 warna kuning tuh.

so excited!





No comments: