18 August 2011

Peristiwa berdarah mamat

Ok, benda neh happened dekat my 2nd younger brother mamat.

Semua orang tahu yang dia neh KL's footballer and because of Piala Malaysia nak start dah on 6 September so dalam bulan puasa neh dorang ade friendly dengan 6 team sepanjang bulan puasa neh.

Then, recently KL baru je lawan dengan team Felda United at Padang pusat latihan BSN, Bangi. Dorang start game around 10mlm. And the result was okay cuz seri 0-0.

And mamat salah sorang 1st eleven malam tuh. And main pun agak baik and aku puas hati larh dengan performance dia so far. Main as left flanker then bola pun selalu naik and cross pun semua on time and to the right person.

Masuk 2nd half, mamat dapat bola lorong and terpaksa larh berkejar and lari laju-laju Nak dapatkan bola. Sekali dia and opponent pun jatuh sekali. Tapi tak tahu macam mane opponent tuh buat but mamat cakap kena kasut bola player tuh and dia rasa sakit. Sekali yang player lain jerit darah baru dia perasan berdarah pastu mamat pun terus rasa Nak pitam and muka pucat. Kelakar je dia neh.

Malam tuh jugak weols pergi klinik cuz luka tuh kena jahit and takleh gam and lain-lain. And balik rumah around 2am. Ngantok!

Akhir kata, jadi pengajaran akhirnya terhadap diri sendiri.

(pictures from sebelum and selepas jahit. Venue : klinik sri petaling)
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: