08 August 2011

Kantoi sudah!

ape nak jadi dengan Khairul Fahmi aka Apex neh? Baru lepas kecoh putus tunang, ingatkan dia nak slow down dulu. Ghupenyer nan hadoo!

baru tadi tersebar cerita yang apex jalan berpegangan tangan with someone at Universal Studio Singapore and paling best perempuan tuh is Dahlia Teck. Apekah? Nampak benar menipu nyer..adik abang yer? Aku yang adik and kakak pun x berpegang tangan. Neh kan pulak adik abang. Geli wehh statement kau apex. Kalau dahlia tuh umur 12tahun ke boleh lorh cakap camtuh. Cakap tak pakai otak letteww. Statement terjerat diri sendiri.

So elia dah boleh tarik nafas lega cause totally bukan dia jadi punca. Takpe larh u deserve better elia. Belajar bebetul and kumpul harta sendiri. Si dahlia tuh budak hingusan. Tau dia Nak posing for Kiki Lala je. Belajar ntah pandai ke Idok..

To fahmi, kalau awak tuh jantan. Pls jadi truly jantan. Ade rasa bertanggungjawab, fikiran matang and tetap. Jangan bila org tuh shape dah lari kau pun lari. Bangang. Jangan dok fikir pasal peha putih gebu, nasi lemak 50sen je. Tak kemana larh camtuh.

For dahlia pulak, anggap je dia kanak2 riang yg dapat minum air ribena setelah setengah hari berpuasa. Maksudnya, dia terlampau teruja dapat apex yg hebat sampai dia tak kisah org Nak cakap apa pasal dia asalkan dia dah dapat apex. (teruk perumpamaan aku).

Tuh pendapat aku larh, korang camne pulak?

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: