09 August 2011

Bufet Berbuka Puasa

Hai korang,

Sure korang dok tertanya-tanya kat mane nak pergi berbuka puasa kan? Tak kisah lah dengan family tersayang ke? Dengan bf/ gf tersayang ke?

Ok, today Nak suggest kat korang tempat baik punya which is the place menyajikan sajian makanan-makanan orang utagha! So hangpa kalau dok kebuluq sangat dah lama tak makan makanan utara. Neh lah masanya!!

And for those yang suka makan laksa, restoran neh menyajikan pelbagai jenis laksa! Dari perlis sampai larh KLIA then naik flight sampai ke sarawak. Macam-macam laksa Ada!

Menarik kan? Nak tau harga?

Ok,
For adult : RM63.00
Kanak-kanak under 12yrs old : RM30
But the best part is if korang pergi berempat then korang just have to pay for 3 person only which mean the other 1 person is for FREE. Interested?

For reservation, u guys can call this number : 03-2788 8983. And don't forget the booking code is FBBS2

Nama restaurant is Spices @ Furama Brasserie and located at Jln Changkat Thambi Dollah, Bukit Bintang, KL.

Ok, have fun and Selamat berbuka Puasa!
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: