11 August 2011

Bibir sexy

Hai kekorang.

Kita ada barang baru Nak bagitau kat korang.

Tadaaaaa...lipstick palet. Warna warnikan? Ada pelbagai warna..untuk dating, pergi party, pergi rumah Mak mertua. Untuk berlakon watak mayat pun ade. Nak pakai lipstick warna warni pun boleh, Asalkan jangan orang panggil korang orang gila sudah.. Haaaa..

Nak cakap banyak pun tak guna, yang penting this upcoming raya, Mak paling vogue!!

Nak beli ler tuh! Nak beli? Just pm or leave a message then aku akan bagitau details. Cause this things pun I bought it from my friends. Then kalau nak me boleh dealkan. Harga best! Just RM55.00 se palet.

Memang berbaloi cause I dah try and totally longlasting and eventhough dah teguk air bergelas-gelas pun still ade lagik! Wahh..class.

So, what u waiting for?

Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: