20 August 2011

Belajar menganyam ketupat

Hai kengkawan,

Sempena hari raya yang bakal menjelma for another 1week. Weols kat office pun ade larh open class menganyam ketupat. Kadang-kadang during lunch hour weols rehat jugak for half an hour sebab dengan office yang sejuk macam kat antartika, lemau lagi so we are totally boring during that hour.

So I bought a few ribbon and si Nadia ajar weols menganyam. Agak susah larh cause sampai I surrender. (aku memang tak reti keje seni2 neh).

So far johana yang dah terror buat. Banyak dah yang dia buat. And dah siap semua, weols pun decorate our lorong which is weols create nama lorong for our own. Nama lorong weols is Geng Lorong Gelap.

And Lorong Gelap pun dah nampak cahaya sekarang. Haha. So enjoy with the pictures.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: