03 July 2011

Sweet as Candy

Maybe korang suka makanan manis kan tapi sebenarnya manis neh tak elok untuk kesihatan sebab boleh mengakibatkan penyakit macam kencing manis, sugar high semua. but for me, i love sugar high cause aku akan rasa happy, tak nak marah-marah, laughing all the time for no reason. kelakarkan?

dah merapu dah aku neh, ok siapa suka macarons? tak tau macam mana rupa macarons? comel je bentuk nya.


this is macarons. comel je benda neh tapi manissss giler. even my mom tak boleh nak terima makan this things sebab manis sangat.


and yang neh contoh-contoh macarons yang ada ikut perisa larh, ade caramel, chocolate, green tea, lemon, red velvet and etc. try larh.

i beli dekat Babycakes Sweet Shop at G Tower. harga for each macaroons is RM2.50 for 1 macarons only. so try larh.

and another sweet things yang make me high is Cookies & Cream from Gloria Jeans. Serious, ice blended lain-lain i ok lagik but bila minum this air, i terus jadik pening and asyik gelak je. giler arh..

neh larh air nye tapi neh orang belanja and takde larh topping-topping bagai atas tuh kalau i beli sure ade caramel, chocolate syrup, chocolate rice semua.hehehe.

enjoy!

No comments: