03 July 2011

Keep this as a secret.

Selasa. 14hb June 2011,



last day for one clerk. Her name is Noor Hafizah. one of my rakan seperjuangan di HR manpower Management RHB. Dia resigned pun tragis lorh. memang tak expect pun dia resigned because of that kind of reason. tapi pape pun nak wish Goodluck for your future undertaking. and hope akak happy selalu and belajar rerajin ok.

Tapi nak tahu kenapa title kali neh tetibe macam konon berahsia sangat?

sebab masa petang yang last day kak Fiza tuh, semua sibok nak bergambar beramai-ramai. So, venue nye dekat HR Manpower larh. then tetibe sesuatu telah berlaku.

Jom tengok kronologi :

ceh, tangkap gambar bersama bos. En Hadi. suka-suka yer.aku as photographer for that day cuz aku terpakai baju sama tiap kali farewell. what the fuck?!

ceh, masing-masing still pose ala-ala corporate gitu (nak-nak si Liyana yang tepi sekali). and still im not in the picture cause baju farewell yang sama. and definitely i wont be in the picture together with them. Hell No ya'll!

Tengah-tengah suka posing bergambar, tetibee......


Johana ingat dia paling kurus and ringan. rupanya tidak! dia terduduk atas meja tuh and menyebabkan kaca atas meja tuh pecah. urmm...mampus! memang rahsia terbaik larh kan. and nak bukak kaca tuh punya larh susah cause ade besi ape ntah. adess...nasib baik ade Abg Epul n Azmi tolong weols sebab kalau kami neh memang dok menjerit and gelak saja. suka and happy dapat rosakkan barang RHB. hahaha.


neh bergotong royong nak buka terus kaca tuh tapi tak boleh sebab besi tuh. nak tarik takut terabur pulak kaca tuh. and seboleh-boleh nak cover sebab kak jas, kak pah and kak azlina ade in the office lagik so risau. Tengah lepak-lepak with the 'bad girls' Kak Jas pun dah kemas-kemas macam nak balik. Dia lalu belakang but the girls neh tetibe cover the meja macam buat benteng dalam bola tuh.


ceh cover larh korang pastue tergelak-gelak. aku pun snap a picture larh cause kelakar sangat this time. Sengal je weh.


tuh diaaaaa...Hero dah sampai. hahaha. senang je dorang buat benda neh. pijak cermin tuh sampai pecah. fuhh...memang rahsia terbesar among us larh.

To sesiapa yang baca this post including my bos Kak Mahani, we want to say sorry cause we'ol terpecahkan kaca meja tuh tapi without that kaca pun meja tuh still nampak cantik what? hehehe. sorry yerrr..

No comments: