14 June 2011

I miss khairul akmal

Kami dah tak jumpe for almost 1 1/2 month. Been busy lately dengan short semester nyer, hockey tournament lagi. Yes, have to admit! I miss him so much and now dia ade dekat johor bahru for the piala tun razak under 21 which is he's representing for Johor. Wishing him Good Luck game petang neh against Pahang. Luv you. Pic tuh just sengal masa lapang. Hiks.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

11 June 2011

HR Bowling Tournament

tengok title pun dah tau kan? HR ade anjurkan Bowling Tournament within HR sahaja wgich is memang bukan makanan aku pun so almaklum lar aku takkan main langsung. So secara tak langsung nya aku kena jadi committee member. alaaa benci betul nak bangun pagi sabtu taw. tapi takpe larh nati orang cakap kita anti sosial pulak so kena larh pergi. jom tengok piccies. mak memang tak main sebab nati orang jadikan aku punca kekalahan pulaks. kalau aku yang main memang masuk longkang larh, ade gaks kadang2 strike. hehehe.

first of all kena register dulu then dapat goodie bag. tapi kitaorang tak dapat pon? me, liyana, kak lely and kak fiza.


tangkap pic ramai-ramai sebelom game. hukhuk. yg bahagian register taknak kalah gaks. harus.

1 of our supporter. actually dea neh ex RHB but now dea dah keje ngan gomen katanye as PTD. meletup2 minah tuh sekarang dengan business sendiri lagik. nati i bagi link blog dea erk. yang lagik sorang tuh Johana, gaya datang dengan bag bola nampak macam wakil Malaysia tapi asyik masuk longkang je. guane neh?

Liyana pulaks. minah tuh memang garang habis. dea slumber je sound orang2 atas. tapi kepala best.

neh semua wakil negeri dulu. semua professional nak mampus. tapi longkang tuh wajib larh.


so event tuh habis dalam pukul 1 camtuh. and weols ade best male player, best female player and best group which is dimenangi oleh team kak Anita. team tuh kuat-kuat kowt. tuh jew larh, akhir kata, Majulah Sukan Untuk Semua.