17 May 2011

Sarawak, Here I come!

2 days later pas i pergi ke PD, then my family wat trip to Sarawak. Actually kitorang pergi cuz follow PKNS footballer ade game kat sana against Sarawak. memang best larh kan. we'ols g sana 3hari 2 malam and of cos 1st time naik flight. Best sangat! tapi yang tak best nyer aku mabuk kot?? siap makan Nasi Lemak atas flight ok!

view from atas kapal terbang. huhu. belum berlepas lagik. just rasa jakun je. all the footballers at the back. me dapat duduk tepi tingkap. yeay!!


nak tau i pergi ngan siapa? harus my parents! and this trip was sponsored by them! thanks all. lepas neh kita jalan lagi okies?


nak tengok view from atas? actually me dah mabuk dah time tuh. siap tidur tapi tak tidur. pastu dengar lagu bagai and bila dah landing. yeah!!


and sampai2 all the footballers kena pergi training at stadium sarawak and my family terus pergi shopping. hahaha. terus order kek lapis 50 bijik. banyak kan?? senget2 kapal terbang tuh nak bawak.. kidding! jom layan gambar sat.

neh abah and ibu berlatarbelakangkan sungai Sarawak. tengok gaks mane larh taw ade buaya. cuak gaks! isshhhh....and weol duduk kat Harbour View which is ok and satisfied! korang should try kalau uols pergi sana.
this picture masa weols nak pergi beli kek lapis kat rumah Dayang Salhah. memang terbaik. macam nak datang raya je!! banyak giler kek yang boleh rasa. hahaha. datang dengan all the footballers terus habis semua kek tapi makcik tuh untung larh sebab average sorang footballer beli sampai 10 kek. 1 kek dah RM10.00 kalau 10 dah berapa tuh? kan?

masa neh banyak lagik, datang je budak bola terus habis. yeay!! hahahaha. refill lagik makcik ye...

neh depan pintu masuk Stadium Sarawak. my mom and wife coach zuraimi. panas giler kata sini. seriously panas tapi yang bestnyer bus weols yang bawak PKNS's footballers di escort by polis Sarawak. gile arh! laju and boleh langgar lampu merah. thanks pakcik polis and the game PKNS menang 3-0. sarawak macam ape je main? nak gaduh je. tak bagus betol. suruh buaya baham baru tahu! hehehe. ok larh tuh je citer dia! memang terbaik! and nantikan holiday kami ke Kota Kinabalu Sabah!!!!

No comments: