31 May 2011

Nora Elena (OST)




rasa macam dah ramai je yang tengok cerita neh except for Khairul Akmal Khuzir sebab sifat-sifat Seth Tan tuh memang takde kat dea. Thats why dea tak tengok. Tapi cerita neh best! Tip Top sampaikan aku sanggup tak buat Overtime ok. tak heran! cerita neh terbaik. aku jarang tengok cerita melayu. Asmara pun tak tengok neh kan pulak cerita lain. aku suka tengok kalau aku dengar orang cakap best and dok cakap best lagik so aku akan meluangkan masa aku tengok sebabak. and best je terus melekat and emo tak tentu pasal.

Cerita neh best sebab di adaptasikan dari novel (sampai sekarang novel tuh tak dapat cari sebab cepat habis)

korang should try tengok cerita neh sebab cerita dea tak bosan and selalu ade part yang best and mengEMOkan aku. Seth Tan (lakonan Aaron Aziz) tuh sweet. caring. romantic..which is Khairul Akmal totally out nak ade sifat-sifat camtuh. haha. si Nora Elena (lakonan Siti Saleha aka adik Sam Bunkface aka awek Syed Adney goalkeeper sabah tp tataw larh still on lagik ke tak?) Nora tuh sengal ke ape tak habis-habis dengan ego dea. Kalau aku larh. episod ke 2 dah ade anak dah. advance sikit larh kan. jangan buang masa. Kena tunjuk bahagia je. hahahaa...

ok larh korang tengok larh sendiri ye..kat TV3 pukul 7malam sampai 8malam.

No comments: