15 May 2011

Mane menghilang?

sure korang nak taw mane i pergi kan all this while? nak tau nape? 1st i dah pown let go my maxis broadband sbb line teruk sgt and me pun dah pakai BB with digi line and that BB boleh je connect thru laptop so better just pakai BB je kan? and lagik 1 my blog neh dah teruk sangat. so arineh terlampau rajin and tengok balik all the HTML code. so thats why lah uolss. so after this, tunggu je lah i update my blog okies? but maybe on weekend je i update cuz lately i selalu balik from office around 8pm. so balik rumah, mandi and lepak kejap then terus tidur. huhu. what a life MIA? so peoples, i'm backkk!!!!

No comments: