15 May 2011

HR Away Day at Avillion PD.

We'ol (Human Resource) kena joined away day at Avillion PD and a week before that we'ol kena practised menari for the performance nite. Memang penat ulang alik Centre to RHB Bangi. sengal weh. ok now jom enjoy cerita we'ol kat PD


on 23rd April 2011 - car pool with Johana Firdaus Chen to Avillion PD. masing2 bawak bag AF. haahha...padahal 1 malam je kat sana. hehehe. then sampai PD, we'ols tak boleh check in lagik cuz bilik tak ready lagik. panas jangan cakap larh then we'ols kena go for breakfast dulu then ade indoor activities by the Djungle people. seriously memang pecah perut giler. semua orang HR memang sporting habis then time to lunch but yang tak best nyer line Digi kat Avillion memang tak boleh blah. lepas makan ingatkan boleh check in dah but still tak boleh. nan hadoo. dah larh bilik ko mahal. then we'ols kena tukar baju sebab waktu mcm dah lari sikit. berasak-asak dalam toilet nak tukar baju taw..damn!

then lepas habis semua activity, kitorang dapat kunci...yeayyyy..
memang bilik dorang terbaik lorh. tak caye? meh tengok!

view from our room. damn cool!!

our bed. honeymoon terbaik kowt weh. tapi mahal lah. haaaa...bilik neh memang boleh duduk sampai 5 orang sebab besarrr!!! ader katil lagik 1 ok. japs.

this katil memang betul2 bawah aircond and tepi tingkap. best boleh tidur 2 orang ok. mane nak cari katil camneh erk?

tuh larh dia and malam nyer we'ols kena wat performance. totally best sangat and malam lepak pergi makan supper. terbaik!

and esok pulak kena buat activity paling penat giler!

kena buat 1 rakit yang dicantum-cantum and diikat2 menjadi rakit (sorry takde gambar cuz barang camera semua tak bawak) ade 6bijik pelampung besar, 4 batang buloh, 4 kayu biasa and tali banyak. Giler penat ok!!

then dah siap semua kena angkut rakit we'ols ke pantai. berat!! panas, penat!!

then kena dayung ambil bola kecik kat tengah laut. tau tak berape jauh? 500meter. at first place, memang excited giler! nak patah balik memang tak larat!!!!! then dah sampai pantai kena angkat balek ke tempat tadi and kena bukak balik semua pelampung and buloh2 tuh. damnyuhhhh!!!!!!

then around pukul 3 weol check out and gerak balik ke KL.

memang best and penat ok!!!


and this wednesday ade meeting pasal away day at Bangi. ermmmm...

No comments: