20 May 2011

Goodbye Ejad the Diva

on 23rd of May 2011, last day untuk seorang Diva yang bernama Shahrizad Yaacob di RHB.

Gonna miss him or her (confused pulak kadang2)! best dapat kenal seorang insan yang bernama Shahrizad Yaacob. serious. dia seorang yang sangat happy go lucky tapi ada jiwa sensitive and seorang yang boleh buat kita gelak dengan gaya kekwat and divanyer. ingat lagi statement dia kalau ade orang ala2 dia jugak 'tak boleh ade 2 diva dalam 1 kapal yer'. so ingat nak buat 1 entry just for him


Dear Ejad,

so glad dapat kenal u and i've learned so many things from u from the good things to the bad things (carut, lucah and etc). lepas neh dah takde orang yang boleh sakat2 lucah bersama. dah takde orang tengok i blushing, dah takde orang nak tarik bra i(jeles ke?) and takde orang i nak gossip bersama pasal orang-orang yang kita tak suka. seriously, u resigned tuh buat i rasa lost! Thanks because u banyak ajar i, banyak cover i, banyak back up i and johana. i rasa tak mampu nak balas jasa u tuh. tapi nak buat macam mane, u deserved better!! i'll pray for your happiness. jangan lupa we'ols kat sini. terus teringat ayat u 'merembes tuuttt mak nyaahhh!!' hahahaa...



ok jom layan piccies our last lunch together,


lunch dekat Madam Kwan's, Pavillion with ejad the diva, kak zai, kak anis and Johana.

this is Nasi Bojari. memang sedap! knowing Ejad, dea memang kena makan nasi because dea ade gastrik so weols kena cari nasi mehh..


and the best part is Ejad dah belikan present untuk semua orang before leaving. what a surprised?! Thanks a zillion Ejad.



and semua orang dapat hadiah dari ejad. meh layan!


1 comment:

Mahani said...

Very good Mimi. Ejad must be really touched.A fitting tribute for A DIVA. I will miss Ejad too.