21 May 2011

Bukan mak nyah sebenar

Oops dia bukan mak nyah. Neh adik aku izzudin iaitu seorang pemain bola sepak PKNS fc untuk piala presiden and jugak seorang playboy yang baru putus cinta dengan gadis yang pertama bukan yang kedua dimana yakni telah di kantoikan oleh adik aku yang kedua menerusi laman sesawang Twitter. Bongokkan?

Ok merepek sangat aku neh, sebenarnya dia nak g salon dah lama tapi disebabkan malu and Tak pernah diajar pergi salon cuz dorang selalu g kedai India je gunting rambut then balek slalu Tak puas hati and terus pakai topi or bersongkok. Apehal ntah?

So today, aku bawak dia pergi salon yang selalu aku g neh. Terus jadik nyah macam gambar kat atas...hahaha....tuh je nak cerita. Rambut macam erra fazira masa bertunang. Abes berombak je kat depan. Hahaaa.ok gtg daaaa.
Sent by DiGi from my BlackBerry® Smartphone

No comments: