11 January 2011

mari kita bersoal jawab, ala-ala zaman SPM dulu. tapi nan hado soklan SPM macam neh, kalau soklan SPM macam neh, sure workstation aku sebelah Datuk Tajuddin (GMD RHB). harus aku jadi wanita bekerjaya yang cemerlang dan terbilang. Hari-hari meeting sana sini. (Jauh betul aku berangan T_T). meh jawab soklan cikgu Latipah bagi;

1. Apakah status anda
Single but not available because hati dah dicuri by Khairul Akmal. Tapi kalau Khairul Fahmi yang nak ngorat i, sanggup je tinggalkan si Khairul Akmal. ahahaha. sorry sayang. saya sayang anda sahaja! Nyah kau KF dari TV and newspaper ku!

2. Cerita tentang diri anda
saya seorang yang happy go lucky, very humble tapi kalau ade orang poyo-poyo, harus CARAS..ZASSSS. sensitif, selalu sedih kalau ada orang marah, tengking tapi this one untuk orang-orang tertentu ler macam family, Khairul Akmal, memang ending akan nangis ler. KA (Khairul Akmal) cakap, me panas baran & cepat marah. tapi mane ada? fitnah taw! huh! ada Migraine, serious..tak boleh nak buat ape. sekali datang memang kena telan ubat and tido. apa lagik, haruslah datang melepak sama-sama baru taw i macam mane.


3. Cerita tentang blog anda
Blog yang tak seberapa neh ke? korang baca je larh. tapi to be honest memang i akan selitkan cerita pasal Khairul Akmal tuh sebab dia cinta hati. harus lah ada cerita pasal dia. hehehe and family pun kena cerita jugak. So far cerita-cerita yang akan diupdate totally bout my activities. so hope korang tak jemu membaca yer.


4. Sampai bilakah anda akan menulis blog dan impian anda
dalam dunia blog?
sampai saya dapat apa yang saya inginkan dalam hidup, and sampai semua hajat saya termakbul. tak pernah jemu!


kredit to Nurul Najiha for the questions

No comments: