05 January 2011

Khairul Fahmi vs Khairul Akmal

eh perlu ke tajuk camtuh? alaaa..saja nak bagi pendapat je. tetiba nama Khairul Fahmi meletup-letup naik. apehal? sebab dia menjaga gawang Malaysia dengan bagus sekali. and Malaysia pun dah menang Piala AFF Suzuki tuh. bangga sekejap jadi anak Malaysia.

tapi yang pelik nya. macam Malaysia neh main seorang je? kesian yang lain-lain tak berapa nak popular. hehehe. and paling dasyat is awek si Khairul Fahmi neh pon naik sama. waahhhhh!! tetiba blog dia ramai pulak yang follow. aku takde laa nak follow. jadik stalker sudah! hahaha. i love being a stalker. DRAMATIC sikit! heh.



and apa pulak kena mengena dengan KHAIRUL AKMAL? ape pulak takde kena mengena nyer? lepas neh Khairul Akmal (KA)kena push dek aku arh suruh dia training hard. nak bagi popular ala-ala si Khairul Fahmi (KF) tuh! harus aku kena ready buat blog untuk si KA neh. senang prepare awal-awal. hahahaa. and terus buat fan page kat Facebook. nati korang like larh yeh. and untuk si Haters. please takyah susah-susah buat page 'Kami ANTI AWEK Khairul Akmal' sebab fan page macam tuh pun aku akan buatkan. hahaha. tapi sayang. Khairul Akmal kena ACL. aduh...punah harapan! T_T


p/s - zaman-zaman remaja yang baru mengenal padang turf. wkwkwkw. kelakar plaks bila KA botak. (sila cari sendiri, asyik orang je tolong. Bila nak belajar cari sendiri?!) Khairul Akmal, botak laaaa...comel kot? HARAPAN.....


sudah-sudah, hakikatnya KA & KF tuh sekolah sukan yang sama. haaa. Sekolah Sukan Bandar Penawar tuh. ceh :p

No comments: