15 January 2011

Happy Birthday Khairul Akmal.



Happy Birthday Khairul Akmal yang ke 21. ceh muda lagik gamaknya. nan hadoo. tadi check birthday siapa in January neh dekat Facebook. sekali tengok nama Khairul Akmal takde. eh? musykil betol? terus terjah ke account facebook dea, sekali dea pergi letak info birthday dea on 16 September 1990. Heeyyyyy! taknak orang wish larh tuh? knowing him, dea memang jenis yang tak suka orang wish or dea jadi tumpuan orang. tak tau kenapa. actually dea couple ngan minah nan hadooo neh larh baru dea kena/ wajib/ compulsary celebrate his own birthday. kalau nak diikutan dea yang budget takde hari jadian tuh, memang dea takkan sambut. pelik betul yang sorang neh. so last year, kite celebrate his birthday at Janda Baik, including my cousin's birthday. best sangat! but i can't remember i bagi dea present ape? but this year, terbaik larh kowt. tak pernah pulak my EX boifrens (nan hadoo) dapat present macam neh dari perempuan yang bernama AMELIA ZAINUDIN. memang takkan dapat deeeewww...aku wish and buat bodoh sudah. bagi makan KFC. haha. kau kenyang? ok kalau kenyang Happy Birthday! haahaha.

Present to Khairul Akmal this year. well i didn't expect that aku boleh bagi hadiah macam tuh. tapi ade rezeki lebih, so tanya pendapat my family semua sebab me and my brother beli Blackberry, and dia macam nak berhajat nak beli handphone and teruja nak tukar/ try nak rasa macam maner nak pakai my blackberry. so rasa kesian, memang tau condition hp dea yang pusing-pusing bawah tuh tak berape menyenangkan mata aku. so me and my mom pergi belikan new handphone for him. Blackberry jugak! hukhuk. hope dea suka. rasa puas hati sangat dapat belikan for him, and dea pun suke dengan present dea. (dah terpadam pulak [bukan aku padam, hp kena reset] gambar senyum lebar dea sambil pegang blackberry tuh). aku bagi bukan nak balasan ke ape. cukup dea sayang aku seadanye and doakan kesihatan aku yang lately tak bape memuaskan and doakan bertambah-tambahlarh rezeki aku. AMIN..macam bawah neh Blackberry nya.

No comments: