06 January 2011

Goodbye 2010, Hello 2011's party.

taknak panjang pulak title party tuh. actually party tuh sebenarnya farewell party sebab my team leader yang dah berkecimpung dengan RHB Bank neh since 2005. if im not mistaken lah. So konon-konon dia nak lah berubah angin ke Bank Islam. sekali dia punya last decision nak stay but still out from Recruitment Team (tuh nama team aku, yang part2 angkat orang baru tuh team aku lah. But please tolong jangan nak berduyun-duyun hantar resume dekat aku. Fenin lah! But kalau nak jugak, sila bagitahu dulu. hehehe..) then my team leader AKA kak Anis will be promoted as HRBP. tuh yang diberitahu oleh mereka-mereka lah. mak tak amik tahu sangat, yang PALING PENTING gaji masuk every 23rd. hahaha. so selfish AMELIA!

so my team decided nak buat makan-makan. main dish is Nasi Lemak because nak buat time breakfast. so banyak lah makanan yang dibawa, sampai tak termakan kooo...tak makan sangat pun sakit perut jugak. huh (berpeluh tahan sakit perut kat dalam ofis, bukan nak buang air besar. senak apesal ntah?) macam-macam adoo...


banyak kan? haaa...harus larh banyak sebab kami mengINVITE orang tingkat 11. huhu. kalau kami je memang tak habis larh.



semua berebut amik sampai tak menang tangan larh. kelihatan bos besar sedang mengambil makanan jugak. Sila makan bos, bos nak tapau? meh saya bungkuskan..(bodek kuat neh)..wink2*


menu utama ok. sambal sotong tuh dimasak oleh anak 'dara' HR. the diva of HR. sedap nokkk...terbaik! telur mata kerbau dimasak oleh Johana. bangun lambat katanye. nasib baik telur sempat digoreng. nasi oleh kak Zai. pinggan kertas oleh aku. terbaik Amelia.


anak-anak dara HR.ade yang bini orang yer, jangan salah faham semua. hehehe. rasa macam dua je anak dara? nak tau mane 1? ekau pikir larh sendiri.


present for Kak Anis from 4 of us. Kak Zai, Ejad the Diva, Johana, Amelia. Cantek kan? harus larh.



p/s : Finally thanks to all my ofismates yang contribute to this function. Appreciate sangat-sangat. hehe

No comments: