10 January 2011

Facebook bakal ditutup?

ok ok ok. fuhh..relax, apekah si Mark Zuckenberg(betul ke ejaan ntah?)neh fikir ntah? tetiba je nak tutup Facebook. Dah kaya sangat larh tuh, sombong ye sekarang Mark? Dulu selalu pau aku 20sen nak beli aiskerim kacang katanye, sekarang dan-dan nak tutup Facebook tuh. Heyyy! tau tak saya baru nak jumpa kawan-kawan lama balik? T_T..SAMPAI HATIMU!

nak diikutkan berita, kononnya Mark nak tutup Facebook on 15 March 2011 atas alasan tekanan yang dihadapinye. eh relax ler, ntah ape yang difikirkan lah hai..kalau pasal awek? i free lagi..tapi takleh pegang-pegang lar, n u kena 'potong' dulu. hahahah...i nak duit u je! (jujur larh Amelia neh!)

tapi bagus jugak takde sebab takde larh aku dok suspicious dekat si Khairul Akmal tuh fikir dia ada perempuan lain ke? ade main message behind my back! kalau dia buat sure i akan simbah asid kat dia. hahaha sekarang musim orang simbah asid je. aisshh..NOT GOOD LARH PEOPLE. tapi kalau tutup pulak nati tak dapat larh nak add lelaki lelaki handsome, aduh..kena fikirkan sesuatu neh!


T_T, I LOVE FACEBOOK!

No comments: