02 December 2010

Straight vs Curl



Nak mintak pendapat korang, straight ke curl? bicara pasal rambut ok. bukan benda-benda yang tak sepatutnye tuh. aishh...



ok, rambut asal memang straight because ikut may dad punya gen. anak abah ok! so tetibe konon nak nampak poyo and tak nak muka nampak besar, pastue konon taknak rambut macam nampak sikit, terus buat curl. murah je buat, tapi hasil dea ok larh. takde larh rasa ralat je bayar.hehehe....

so now, bila tengok rambut dah makin panjang. and bawah jew mengerbang and frizzy macam Hantu Kak Limah Balik Rumah. terus rasa macam nak straight balek. serius. duit dah ade. weekend free. terus nak call toke kedai rambut tuh nak wat appointment. nak wat macam johana, memang tak mampu larh. RM300++ mau mak aku suh aku makan rambut 7hari 7malam.asalkan nampak natural lurus dah ler. taknak nampak macam lurus macam penyapu lidi tuh. takmo larh kan. tengok pic hantu Kak limah



Nak budget macam model iklan sunsilk pon tak mungkin ler. asalkan en khairul akmal berkenan sudah ler. hehehehe...ouh. en kerol pon sudah kasi lampu hijau. so takde dah lampu merah. hahaha. i looiiikkee rambut lurus. MUKTAMAD. nati kite dah buat, kita bagi awak tengok rambut baru kita yer. hehehe. (teringin nak pakai tudung tapi niat biar ikhlas larh Amelia)


muka burok jew. hahaha

No comments: