04 December 2010

PD. macam takde tempat lain je

Port Dickson. best ke pergi PD tuh. syok larh jugak kalau pergi dengan cousin-cousin and jugak anak buah (anak cousin aku so dipanggil ape erk? anak saudara larh kan?) so selalu kalau kami pergi memang dalam 4-5 bijik kereta yang pergi and selalu nyer duduk kat Sunshine Apartment tuh. environment takde larh user friendly sangat sebab kalau nak main laut pon kena keluar from area tuh. malam-malam memang ramai orang mabuk lah. sebab pub carlsberg kat situ je. haaaa. kalau macam aku, selalu melepak dalam bilik je larh then online. tak pun tolong my cousin masak kat dapur (eventho taktau masak!) so better korang layan pictures je daripada korang layan aku. hahaha..


adik saya iz berlatarbelakangkan laut. huhu. i love this view. pantai surut time neh. kalau malam air pasang. best!


tetibe kitaorang tengok paus terdampar dekat swimming pool. wow....swimming pool pon ade paus kan? hebat!!!


anak-anak sedara and cousin. yang paling besar and comel tuh my first anak saudara. they should called me as auntie mimi but diorang panggil kak mimi je. yang laki sorang tuh panggil aku mimi sahaja! so sama baya.


sempat lagik wat benda neh. nak jugak selitkan si khairul akmal. ahhahaa...cinta hati ok.

mari kita tengok suasana dalam rumah. kecoh tau, sibuk maen PS je yang laki-laki neh.


meja makan kami yang berselerak gile. hahaha. mamat tuh budget model iklan air ape? poyo.


dua anak dara neh. gediks2 neh. hahaha. tapi kalau menyanyi memang tiptop. just pelat je hehehe.


neh adik yang last sibuk cari plug nak charge hp. kalau masuk hutan rasanya dia nangis dulu sebab tak boleh nak charge hp. ataupun dia bawak battery spare 10bijik. hahaha.


neh anak maklong aku, putih giler dia neh taw. jenis putih merah. nak lawan kaki sape lagik putih? pendam je larh perasaan tuh. memang kalah larh demo. hahahaa. belakang tuh bapak aku aka abang din bak kata si aqil (pangkat cucu bapak aku larh, tapi relax jew panggil bapak aku abang din. kelakar lorh hahaha.) nak tengok tak budak yang panggil bapak aku abang din?


neh larh budak nya. anak cousin aku aliya. dia neh segalanya bergaya. sandal pun nak quiksilver je. poyo! hehehe. hebat larh lu der...hehehe

ok larh last. penat sudah nak menaip! huhu



(line celcom neh kadang-kadang buat our relationship sucks.!)

No comments: