04 December 2010

MAHA 2010 with Khairul's family.

surprised surprised. ape lagik yang best kalau bukan berjumpa dengan kekasih hati? tapi this time lagik best sebab keluar dengan family khairul.HEBAT kan? BEST tau tak!! Besides, before this aku memang tak pernah pergi MAHA and taktau pon MAHA tuh ape sebenarnya. bukan bodoh ok. takde masa nak amek tau because of me more focus on my career. ceh! budget nak cakap career development. huh! tapi rasa macam hebat gaks sebab gile tak fikir takot pun or rasa cuak. tetibe keberanian tuh bertandang pulak. selalu nya masa first-first jumpa, tangan sejuk giler. macam takot sangat. kali neh berani betul. HEBAT AMELIA!

MAHA tuh dekat UPM Serdang, so his dad decide naik bas jer. panas berpeluh jangan cakap la. Picture semua muka messy tak boleh blah. hahaha. dah boleh jadik model iklan versi minyak masak dah. si khairul neh tak tau larh happy ke tak aku ikut. ntah larh. tak heran!! nak kenal family mung je. hahaha. tapi rindu kat khairul tuh jugaks! hehee..


then sampai-sampai best giler! ramai giler orang. jam jangan cakap larh syok. Thanks sayang cuz bawak saya pergi MAHA tuh. baby love u! meh layan piccies, asyik cerita pasal khairul je sure korang bosan!? eh, ada aku peduli??!! lantak lar..nak jugak cerita pasal dia.....hahaha.



cinta hati saya. dak temoookkk2 neh..windu windu windu. (gedik la amelia neh.)


dak temok sudah hitam, sekarang dia sunburn sebab main hoki arituh. kesian dea. belakang tuh Ijan tapi nama glamour panggil N. ahaha.


ijat or T. dia neh susah sikit nak bergambar. pemalu pon yer, nasib baik ada sekeping picture dia.


buah cempedak dekat MAHA, ambil galah tolong jolokkan ha sambung. besar betol, isi ia ntah banyak ke tak ntah? A n N.


Miwa Heemi (nama samaran FB) dengan hadiah cempedak besar. hehehe.



his siblings and cousin (budak tester tuh) neh maknenye dah penat tahap dewa.


dua orang yang giler. so pretend. hahahaa. i luv him so much.


eyka and atiqah. best sangat ngan korang TQSM. yeah!



abis sudah gambar. terima kasih kerana membaca. hahaha

No comments: