19 December 2010

Busy weekend but im lovin' it :)

18 - 19 December 2010 memang weekend yang busy sangat. sangat busy. sibuk betol! tapi berbaloi ok! on friday night kerol otw datang to KL sebab dia ade tournament kat uniten (luv uniten!! :)) and on saturday tuh supposed dah pergi tengok kerol tapi ex jiran meninggal that morning. AlFatihah to Pakcik Khalid. semoga roh anda termasuk didalam orang-orang yang beriman. AMIN~~

then around 1pm, terus gerak to Uniten.sampai-sampai kerol tengah break. huhu. just lepak dalam kereta and i promised him that i've got a big surprise for him! and terus bagi surprise tu kat dia. at first place, he refused to take the present. tapi aku dok pakse2 baru lah dia amek! tuh pun puas kena mengeluarkan ayat-ayat yang terbaik suh dia amek tanpa rasa guilty. ceh. budget itu orang.. hehehe..thanks bcause terima hadiah saya yang tak seberapa tuh. luv you Khairul Akmal. wink* wink*

ouh tapi berbaloi gak tengok dorang bcause dorang champion ok. Uniten Cup tuh dorang punya. berbaloi berpanas berhitam kat tepi padang. terus teringat zaman-zaman belajar kat Uniten dulu. tapi kena halau keluar sebab terlampau gig sangat. haaaa. kau hado?? nasib baik time tuh dah ada diploma. alhamdulillah. kalau tak sure sekarang tengah belek-belek anggur yang mana dah masak. wkwkwkw..


* oh lupe. special thanks to my parents yang sanggup ikut kehendak anak perempuan gila dorang yang sorang neh. bapak aku sanggup pecut from Rawang to Uniten, Bangi semata-mata nak tengok menantu final hoki. wooooaaaahhhh!! terbaik! 140km/j ok! berani bawak myvi camtuh? sampai-sampai jew tros my mom and me trus pecut 100m ke toilet. sorang nak shishi. yang my mom nak terberry. effect dari cara drive bapak aku kowt. bahaya itu olaanggg. nasib baik polis. huh.



tengok gambar champion mari! ;P

No comments: