30 November 2010

USB Cable

bongok lah USB Cable camera boleh hilang pulaks. nak kene tunggu weekend larh camneh nak cari kat LOwYatt. cari kat carrefour sri petaling, takde pulaks. sengal betol. nak pakai hp camera memang tak pegi lewr sebab gambar tak lawa. Blur je perginya......adesss...so banyak entry yang pending post tau tak??!!



testing2...neh dengan anak sedara kat PD in the toilet and dea patut nyer panggil aku makcik or auntie (panggil auntie mimi ok..no makcik-makcik)..tapi dea panggil kak mimi. ok larh kowt. dea neh hebat menyanyi tapi pelat sikit...banyak huruf T. contoh dia nyanyi ' Taaauuu telah tauhhh..tauh tali kuuu..tiata luang di hati buatmu...;' lagu by alyah...hahahaha...ok2 nati tunggu post yang lain2 yer..TESTING jew neh..tunggu beli blackberry larh yer...hahaha

No comments: