19 November 2010

Saya Mintak Maaf. Saya nak Berubah.


dah 20jam aku dah tak tido. hahaha. sebab semalam khairul mintak break. OMG! tataw nak buat ape dah time tuh. Nangis jangan cakap larh.then khairul pulak nekad gile nak break. dia kata salah dia because of perangai dia. tapi aku cakap lah, bagi lah aku peluang. tapi dia taknak. lagi larh meratap hiba kot? sayang sangat kat dia. dia cakap if aku bukan dengan dia, aku boleh happy dengan orang lain. HELL NO. hidup aku just ade dia je. takde orang lain. then kitaorang relax and dia pun tido. then 1 malam aku tak tido. SUMPAH tak tido. rasa aku every hour aku bagi message kat dia. and aku try nak tenang. and decided nak pergi merlimau. tuhan saja yang tahu kalau boleh time tuh jugak aku nak pergi merlimau. and 1 of his friends siap bagi direction nak pergi merlimau lagik. thanks to him (A'an). appreciate that. and also his sister yang makes me calm.thanks eyka..tapi still tak boleh tido. and last-last jam dah pukul 5:30pagi. orang takbir raya lagik. sayup jew..terus teringat kat arwah nenek. miss my late grandma. i do love her. sampai sekarang still teringat rasa masakan dia. SUPERB!then aku pun nekad nak pegi merlimau pagi tadi. then message khairul suruh dia tunggu sana cuz aku neh selalu sesat. hehehehe. then tetibe fikir nak topup. lepas sembahyang subuh nak pergi bank.tetibe wallet hilang. adess puas cari..sampai mak aku bangun. mak aku tanya ape cerita kami neh? tengah-tengah borak..khairul call. dia suruh aku call balik. dia tak kasi datang, tak tau nape? tapi dia cakap kat my mom, dia takde perempuan lain(SYUKUR SGT). just dia tak dapat nak focus kat aku cuz now dia busy main hoki. so dia tak boleh nak ada komitment tuh sekarang. tapi dia kata dia dah okay and kami continue our relationship which is aku rasa lega sikit. but still dia nak cakap 'i love u', 'sayang awak', 'windu awak', and 'muuaaahhhxxx'....so aku okay. tapi takut hati dia berubah. please don't take him away from meh. He's my LOVE. so now aku nak admit and nak mintak maaf for a few things to him.

* saya mintak maaf kalau saya selalu maki,marah or tengking awak. saya tahu saya memang jenis panas baran. suka marah awak tak bersebab. saya salah. maafkan saya.

* saya mintak maaf kalau saya selalu mencarut cakap macam-macam. saya tahu awak tak suke and awak pernah tegur saya. Tapi saya degil. saya budget saya bagos. saya salah. maafkan saya

* saya mintak maaf kalau saya tak layan awak macam maner sepatutnya seorang gf layan bf dia. saya ingat awak tak kisah, rupanyer awak makan hati. saya salah. maafkan saya.

*saya mintak maaf kalau saya selalu desak awak or tak faham penat awak. saya tahu awak penat tapi saya selfish suruh awak balas message saya walaupun awak penat. saya salah. maafkan saya.

*saya mintak maaf kalau selama neh saya selalu fitnah awak kata awak ada gf lain. padahal awak takde pun buat macam tuh. saya je yang selalu buat awak macam tuh. saya salah. maafkan saya.

*saya mintak maaf kalau saya suka banding-bandingkan awak dengan ex saya yang lain. tapi awak tak pernah pun cakap ex awak yang lain kat saya. saya je yang terbaik kat mata awak. saya salah. maafkan saya.



### walaupun macam tuh, hati saya, jiwa saya, hidup saya, just ada khairul akmal bin khuzir je. takde orang lain. sebab bagi saya. susah nak cari salah or cacat cela nyer seorang yang bernama khairul akmal bin khuzir. dia matang, jujur, boleh bimbing saya, pasangan waktu susah and senang, gelak and menangis. susah nak dapat orang macam dia. JUJUR.



SAYA BERJANJI YANG SAYA NAK BERUBAH DARI SEGI PERANGAI, PERBUATAN, PERKATAAN,DAN SEBAGAINYA SEBAB SAYA TAK SANGGUP NAK KEHILANGAN ORANG YANG BERNAMA KHAIRUL AKMAL KHUZIR. DOAKAN KAMI BERSAMA SAMPAI KE AKHIR HAYAT! AMIN.

No comments: