04 November 2010

Hati gundah sekejap




banyak benda yang berlaku sekarang neh. tak faham kadang-kadang dengan manusia. tak sangka ada je manusia yang sanggup tindas orang lain untuk kepentingan sendiri. Nak mengejar pangkat, kedudukan, harta. pelik manusia neh. tapi yang lebih memalukan orang melayu kita sendiri. DAMN.

kadang-kadang kita kesian dengan orang yang ditindas tuh. tapi nak buat camne? kita setakat kuli makan gaji je. aiyoo..politik.

arituh almost lagi sekali aku and kerol nak break. hahaha..(memang we'ol ske pun) pasal ape erk? pasal dia lebihkan kawan dia daripada aku. so aku agak bengang gak arh. teros mintak break bertalu2. then yang tak boleh blah nyer. kerol ley wat bodoh je dengan aku. dia malas nak layan. kesengalan. tapi at last macam biasa larh. i love u balek..hahah. tak gitu mak hayam?????!!!

No comments: