26 November 2010

Alhamdulillah.

its been 2 weeks since that tragedy. it was a nightmare. a truly nightmare. (apekehal tetiba nak speaking? budget ape?) ok..entry before this pon ade citer pasal kes aku and khairul akmal. then dalam masa seminggu neh aku dok pujuk dia (giler mimi neh! chaiyok2!)

and now alhamdulillah. aku and dia dah ok. and kami nak start all over again. and thanks to him yang bagi aku 2nd chance. thanks sayang. and aku pon nak berubah dah, taknak macam dulu...nasib baik tak bernazar...kalau kami baik aku nak botakkan kepala. OMG, kalau ikut kepala aku tak betul..mau aku buat gaks...teros khairul tinggalkan aku..hahaha.. so ada a few people yang aku nak berTERIMA KASIH sebab makes me calm and tenangkan perasaan aku yang giler neh..and jugak tolong aku tak kire pukul bape pagi. damn appreciate that! Allah SWT je yang taw nak balas budi kalian. and yang mendoakan hubungan kami. terima kasih banyak. saya sayang anda semua..Nak thanks to...


my familia yang banyak bagi support and nasihat. my ibu yang marah pasal my attitude towards him masa pagi kejadian, masuk telinga, naik atas kepala, semat betul2. my abah yang relax tapi bengang dengan my attitude but remain calm, TQ for your understanding, my brothers yang giler mereport to En Khairul Akmal pasal what i've done. huh! selalu kena marah that time and en khairul hate me so much for a week!



eyka and atiqah yang banyak bagi support suh sabar and tenang. tapi tak tenang because of khairul ader tournament dekat Kedah. so thanks to both of u yang tak jemu-jemu bagi nasihat and sanggup melayan FB, SMS, call kak mimi. damn appreciate that.



aan or nama penuh dia is Farhan. member poli Kerol, budak ragbi. Sorry kacau kau pukul 3-4 pagi camtuh because nak mintak teman ke Merlimau but kau kena buat something then aku just mintak direction to Merlimau and kau dengan penuh gigih bagi direction dalam SMS dengan berjela-jela. giler arh! walaupun kau suka mencarut tapi ade baik nyer...hehehee...thank you so much aan.



EYDA. one of his classmates, actually tetibe tergerak hati nak PM dengan dia in FB, then lama2 jadik sedih plak cuz dia tetibe tersedar yang dea dah banyak buat bf dia like i did. Nasib baik sedar dulu, kalau tak sure u pulak PM i sambil nangis-nangis. hehe. and ada 1 statement yang buat aku touching gila because dia cakap dia ingat khairul neh jenis nakal tp masa bulan puasa tuh, dia sanggup ulang alik dari Muar to Merlimau semata-mata nak tolong mak dia berniaga. Yess, my dear, he is such a nice guy. undeniable. even my parents luv him. rajin giler. thanx erk cuz dengar luahan hati i. TQSM.


Mell, boleh dikatakan dia memang BFF aku. sanggup dengar aku call sambil nangis neh. then dengar aku cakap kat Jambatan Putrajaya..tetibe menjerit..'ko buat ape kat jambatan????!!!' chooyyy...ko ingat aku apew? nak terjun? x reti berenang ler..tetibe buaya makan kang. takmo larh!! tapi thanks larh sebab kau sanggup neh nak teman aku pegi Muar, sekali tak jadi. sorry weh.....spontan sangat. hehehe...dah berangan nak makan mee bandung muar.. Thanx erk tolong aku.



yang depan duduk tuh nama dia Wan. yang belakang tuh tak kenal maybe bodyguard and driver dia kowt? hahaha..dia neh nak tolong pergi Muar, sebab dia dekat jew dengan umah Kerol. so konon-konon nekad nak pergi muar with my besties Mel. and actually tak pernah pun msg si wan neh. kire buat-buat berani je demi insan kesayangan. tetibe si wan neh keluar statement camneh 'korang gaduh lagik kew?' Terkedu aku time tuh. just cakap...hehehehe jer. thanks to him gak lewr cuz nak melayan perempuan jiwa lara neh..hehehe


Lagik nak thanks to sape erk? takde pic larh u guys...tp mostly nak thanks to YUS kawan kerol since form 1. dia memang banyak bagi nasihat. dia cakap tuh buat aku lega gilerrrrrr...tak setenang orang lain cakap. sorry larh awak, picture awak takde. tapi takpe..cakap awak saya ingat sampai sekarang.

thanks to yang banyak mendoakan and bagi kata-kata semangat to me. Jasa korang akan ku kenang sampai mati. Ejad the diva, Johana, Fatin, Kecik, Shahrul. thanks sesangat. korang ROXSTAR! Doakan kami sampai bila-bila. AMIN~~~~ >.<

1 comment:

muszlina said...

awww such a sweet thought :))
most welcome babes!!
lgpown ko kan BFF aku...hahaha