16 October 2010

yeah. dah boleh berblog balik.

baru boleh berblog balik since dari sebelum puasa tuh sampai sekarang!lama giler. hampir lah jugak nak jadi giler...tapi dapat diselamatkan lagik. hehehehe...so sekarang dah pun habis bulan ramadhan and bulan syawal. seperti biasa memang failed nak penuh puasa. ehhehe.tapi best tahun neh sebab dapat RM RM RM! yeah. dapat duit arrears. so lepas larh sosak di dado neh ha.. hahahhaa... alamak, nak kena get ready by 4:30pm. kena meet all my cousins nak berjimba kata dorang. hey..mak tak gaji lagik nok. hehehe...ok kasi tengok picture raya dulu with my adik. izz.



SELAMAT HARI RAYA ALLS. eventhough dah habis syawal kan? hehehe. miss the blogging world!!

No comments: