17 October 2010

Cousin's Day Out.

Mula-mula this plan pun spontan je.my cousin si Alya tuh text aku masa tengahari. kata diorang nak gerak pergi Wangsa Walk. nak main bowling and karaoke. so we decided nak pergi because before this pun we'ol tak pernah pergi. and yang pergi ibu and mamat. and for sure kitaorang sesat sebab tak pernah pergi and tempat tuh macam ke dalam sikit. memang tempat tuh quit besar juga. and nasib baik abang nazri ada so dia yang bawak kami semua. and 1st place kami pergi dekat tempat bowling. ramai lah pulak kan? and masa tuh anak2 saudara yang tengah main. biasa lah. then si mamat lapa pulak. kena cari tempat makan. so mamat belanja makan at Subway. best gaks. besar sandwich dia. so nati dating with khairul akmal. nak makan at situ larh sure dia suka. ahhahaha. and then start larh game di antara alya, kak ina, kak ato, mamat, ibu, n mimi. hahaha. and me. dah tentu2 takkan menang larh. hahahaha. dengan ada nyer cheerleader...lagi kalah aku dibuatnya. adesss...'kaco focus mak jew uollsss neh!!' tengok larh piccies orang-orang yang join...ooh lupe. tak dapat nak join karaoke sebab hari dah malam kan. huhu. ok piccies.



mamat and cousins..












from left : kak ato, kak ina, alya.
at the back : my mom (first time dia try main bowling.)











me and shafiqah.

No comments: