11 August 2010

Perlu ke berubah.

First sekali nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK kepada semua umat ISLAM seluruh dunia.Semoga kalian berubah daripada diri anda sekarang kepada yang lebih baik. and i pun nak berubah juga. serius! rasa macam nak pakai tudung untuk 1 bulan. mendekatkan diri dengan hal-hal agama, pergi surau selalu. Mengaji lepas sembahyang(yang neh ada buat ok!). mulut tak nak lantang sangat sebab before this selalu maki orang kalau rasa tak puas hati. haha..tapi sekarang pun maki lagi. tapi maki dalam hati sahaja tapi tetap tunjuk cara-cara protes. hahaha. so unmatured (bak kata seseorang?) hehehe. so semalam dah pun try pakai tudung sampai habis office hour. hehe. dorang kata nice, cantek, and etc. and my bos pun suruh i pakai tudung untuk sebulan. erk..(camner nak pakai? baru beli 1 jew tudung..) and my team leader siap offer dea bagi 2 tudung kalau i pakai tudung for a month. adessss...bukannya taknak pakai. sebab belum buat rambut raya lagik. wkwkwkwkw..takde larh. belum sampai seru kowt? nati kalau dah sampai. mak kasi nampak mata je nok. hehehehe. meh tengok picture bertudung.

hehhe. neh lah picture i bertudung. nampak kelakar tak? lantak pi larh. as long as i upload this picture for your guys review.



p/s : Lupe pulak nak cakap, now i dah pun bermata 4. hahaha..means pakai specs. because i rabun jauh. malam2 kalau drive memang kena make sure ada someone dengan i, kalau tak..sure i dekat selatan thailand dah. sebab tak nampak signboard..wkwkw. tapi takde larh selalu dimata. ada juga di dalam bag. tak nak larh selalu dimata. sakit pulak mata i u......ok tengok picture budak nerd pulak..heheh


muke cikgu latipah from sekolah menengah batu pahat. wkwkwkw. nape i pilih batu pahat neh? adeh..

No comments: