05 August 2010

Final Time & Happy Buzday

Happy Buzday to u...Happy Buzday to u...Happy Buzday to Mamat terkejal..(sengal punya nyamuk buat lintasan hormat kat muka aku. kan dah mati!!)....samb : Happy buzday to youuuuuuuuuuuu...!!!

Herm. actually this time, i nak cerita all about my second lil brother. nama dia MOHD DZAIDDIN. just panggil mamat je. umur dia baru 18tahun. tapi i dengan dia very close sebab dia boleh bawa bergurau and boleh discuss dengan dia in whatever situation. we can count on him. TRUST me! so i know all about him. kalau outsiders judged dia lain. i just ignore je. and now i nak wish dea Happy Bithday! hope u success in whatever you want to do. i'll always support u. U know how much i love u my lil bro! Our family sooo proud of u.


after buzday celebration with his teammate @ Stadium Cheras.


and tak lupa juga. Goodluck to KL team. President Cup's Final. so see u there at Stadium Bola Sepak Cheras (8:45PM) against SSBJ. u can do it guys! Lets the game BEGIN! (cakap camtuh terasa macam Prof. Dumbledore dalam Harry Porter plaks. time dorang buat men apew ntah kejar2 naik penyapu tuh)



Team KL yang masuk ke Final. (muke nak ganas je mamat neh. Pose lah macam ala-ala Miss J America Next Top Model!!)

hasil daripada En. Zainudin. giler semangat En. Din neh? risau aku.

No comments: