10 August 2010

BENCI

Benci kalau ditinggalkan. BETTER KAU SINGLE JEW! dah berapa kali aku cakap 'kita tak boleh pergi jauh!' kau degil! tapi aku neh asyik kena tinggal! nak jumpa member lain pun tak boleh! semua tak boleh! tapi kau relax je pergi main futsal lah. tolong akak dalam kesusahan lah! (nak bagi akak tuh pass project dea kata kau!). kalau aku nak keluar? kau seboleh-boleh nak tahu details. Dengan siapa? nak pergi mana? Siapa nama kawan? memang aku dah fed up lah dengan kau. aku dah tak nak kau lagi! tak payah lah nak tahan aku. aku bosan dengan kau!!!!!

No comments: