19 August 2010

OFFLINE

will be offline for a while due to the laptop's problem. need a money to buy a new laptop. a mini laptop perhaps. so sorry guys. sorry for the inconvenience caused. will be miss u guys and SELAMAT BERPUASA AND SELAMAT HARI RAYA.

14 August 2010

Nurul & Ajai : Satukan Kita Berdua (HQ Audio)



tetiba suka lagu neh, and teringat kat En. Khairul Akmal. ntah larh. Rindu gila kat dea. Dea cakap lagi 3 minggu baru jumpa. waaaa...sedih betul! and now rasa macam lagi jauh pulak dengan dea. Dea ntah nape ntah.

11 August 2010

Perlu ke berubah.

First sekali nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL MUBARAK kepada semua umat ISLAM seluruh dunia.Semoga kalian berubah daripada diri anda sekarang kepada yang lebih baik. and i pun nak berubah juga. serius! rasa macam nak pakai tudung untuk 1 bulan. mendekatkan diri dengan hal-hal agama, pergi surau selalu. Mengaji lepas sembahyang(yang neh ada buat ok!). mulut tak nak lantang sangat sebab before this selalu maki orang kalau rasa tak puas hati. haha..tapi sekarang pun maki lagi. tapi maki dalam hati sahaja tapi tetap tunjuk cara-cara protes. hahaha. so unmatured (bak kata seseorang?) hehehe. so semalam dah pun try pakai tudung sampai habis office hour. hehe. dorang kata nice, cantek, and etc. and my bos pun suruh i pakai tudung untuk sebulan. erk..(camner nak pakai? baru beli 1 jew tudung..) and my team leader siap offer dea bagi 2 tudung kalau i pakai tudung for a month. adessss...bukannya taknak pakai. sebab belum buat rambut raya lagik. wkwkwkwkw..takde larh. belum sampai seru kowt? nati kalau dah sampai. mak kasi nampak mata je nok. hehehehe. meh tengok picture bertudung.

hehhe. neh lah picture i bertudung. nampak kelakar tak? lantak pi larh. as long as i upload this picture for your guys review.



p/s : Lupe pulak nak cakap, now i dah pun bermata 4. hahaha..means pakai specs. because i rabun jauh. malam2 kalau drive memang kena make sure ada someone dengan i, kalau tak..sure i dekat selatan thailand dah. sebab tak nampak signboard..wkwkw. tapi takde larh selalu dimata. ada juga di dalam bag. tak nak larh selalu dimata. sakit pulak mata i u......ok tengok picture budak nerd pulak..heheh


muke cikgu latipah from sekolah menengah batu pahat. wkwkwkw. nape i pilih batu pahat neh? adeh..

10 August 2010

BENCI

Benci kalau ditinggalkan. BETTER KAU SINGLE JEW! dah berapa kali aku cakap 'kita tak boleh pergi jauh!' kau degil! tapi aku neh asyik kena tinggal! nak jumpa member lain pun tak boleh! semua tak boleh! tapi kau relax je pergi main futsal lah. tolong akak dalam kesusahan lah! (nak bagi akak tuh pass project dea kata kau!). kalau aku nak keluar? kau seboleh-boleh nak tahu details. Dengan siapa? nak pergi mana? Siapa nama kawan? memang aku dah fed up lah dengan kau. aku dah tak nak kau lagi! tak payah lah nak tahan aku. aku bosan dengan kau!!!!!

05 August 2010

Final Time & Happy Buzday

Happy Buzday to u...Happy Buzday to u...Happy Buzday to Mamat terkejal..(sengal punya nyamuk buat lintasan hormat kat muka aku. kan dah mati!!)....samb : Happy buzday to youuuuuuuuuuuu...!!!

Herm. actually this time, i nak cerita all about my second lil brother. nama dia MOHD DZAIDDIN. just panggil mamat je. umur dia baru 18tahun. tapi i dengan dia very close sebab dia boleh bawa bergurau and boleh discuss dengan dia in whatever situation. we can count on him. TRUST me! so i know all about him. kalau outsiders judged dia lain. i just ignore je. and now i nak wish dea Happy Bithday! hope u success in whatever you want to do. i'll always support u. U know how much i love u my lil bro! Our family sooo proud of u.


after buzday celebration with his teammate @ Stadium Cheras.


and tak lupa juga. Goodluck to KL team. President Cup's Final. so see u there at Stadium Bola Sepak Cheras (8:45PM) against SSBJ. u can do it guys! Lets the game BEGIN! (cakap camtuh terasa macam Prof. Dumbledore dalam Harry Porter plaks. time dorang buat men apew ntah kejar2 naik penyapu tuh)



Team KL yang masuk ke Final. (muke nak ganas je mamat neh. Pose lah macam ala-ala Miss J America Next Top Model!!)

hasil daripada En. Zainudin. giler semangat En. Din neh? risau aku.

03 August 2010

nih ke videoklip hebat tuh?




p/s : neh lah videoklip yang tengah kecoh diperkatakan. video from Indonesia. 2 student universitas neh buat miming mulut je. tapi ramai pulak yang view nye. Tang mana yang best aku pun tak tau. tapi aku suka rambut dorang. cantik. Bila lah rambut aku nak panjang macam dorang neh? waaaa...nak buat extension rambut lah.(merepek tahap demam kuning) so guys! happy watching this video.