24 July 2010

Very Busy Week


Kronologi for this weekend.


Sabtu : Liga Bola Haram. Pass sample baju at kak Awin.Lepak rumah sahaja..Jangan Lupa Lirik. tengok Towner kat FB (Misi nak lawan Kerol sahaja...wkwk..Johana?? tak mampu larh kowt?)

Ahad :Duduk rumah jew lah gamaknye. tengok bola...rasa macam nak mkn McD larh ari ahad? huhuh..

Isnin : Induction Course at Bangi (mula kira berapa hari lagi sebelum hari jumaat.huhuhu.....lamanyer) ::Malam boleh tengok Gossip Girl @ 8TV. hahah..Blair Wardolf..so NOT ME. huhu

Selasa : Induction lagi. Malam:: boleh tengok Vampire Diaries. suke loh.

Rabu : Induction (Kene Buat LOVE course...kena berlari-lari sambil bawak bola tenis. huh! Hina Sungguh!) ::Malam ada pasar malam. tapi tak beli pun sebab hari khamis kena pergi kerja kat KL balik. tak suka nya.

Khamis : Kerja dengan gigih, bersungguh-sungguh. Habiskan kerja sebelum pukul 5.45 sebab jumaat cuti and malam ada football match. Separuh akhir kedua. KL vs Kedah at STADIUM Cheras Kuala Lumpur. result separuh akhir pertama KL 2 Kedah 1. pic pemain KL. nampak itu mamat? kanan sekali.



Jumaat : Cuti!! Yeay. Pagi: Tolong ibu ke pasar and so on. Kene kopek udang. kene bersihkan memacam. tapi nak pergi CIMB bank dulu. nak update buku bank. sebab asyik transfer je tapi tak tengok masuk ke tidak. buat penat menabung je.

Sabtu :
Busy jugak. tapi no idea buat ape.

Ahad : Birthday my dad. Happy Buzday Abah!!! nak beli carrot cake @ Secret Recipe.

2 comments:

i , saye , dan aku said...

sye xde pown dlm list????

Amelia Zainudin said...

erk...nak jugak kew?? alaaaaa...